Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciorba cu pui de tara si bors

De
(4.36/5 - 162 voturi)

  • Ciorba cu pui de tara si bors
  • Ciorba cu pui de tara si bors, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 2 cartofi medii
- 1 morcov potrivi
- 2 cepe medii
- patrunjel si leustean
- telina
- 2 lg rase de orez
- bors sau Bors Magic
- sare, boia dulce
- jumate de ardei gras

Preparare:

Etapa 1: Aceasta ciorba iese foarte buna si fara bors.Punem puiul la fiert, il tin 1 ora pana se mai fragezeste carnea, si luam spuma de deasupra. O sa observati ca ramane foarte multa grasime pe care o puteti lua odata cu spuma.

Etapa 2: Pana atunci taiem legumele: radem morcovul pe razatoare, ceapa taiata marunt, cartofii cubulete, telina cubulete si ardeiul tot cubulete.

Etapa 3: Cand este fiert puiul punem legumele in oala, daca aveti 1 crenguta de telina sau leustean o puteti adauga si pe acesta.
Peste 10 min adaugam si orezul spalat bine pentru a nu ingrosa ciorba,apoi punem sarea sau delikatul.

Etapa 4: Dupa 10 minute punem 1 - 2lg de bulion si borsul dupa gust. La Bors Magic pus 2 lingurite.
Lasam sa fiarba inca 10 minute.Gustam si potrivim de sare dupa care oprim focul si punem deasupra patrunjelul si leusteanul taiat marunt.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)