Petitchef

CIORBA CU VERDETURI DE PRIMAVARA

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Verdeturile se spala si se rup in bucati mai mici, iar morcovul se da pe razatoarea mare.Partea verde de la 3 fire de ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu morcovul in putin ulei.
  • Se adauga verdeturile, se calesc putin, iar apoi se pune apa fierbinte. Se sareaza si pipereaza si se lasa la fiert pana se inmoaie verdeturile.
  • Separat se bat cele 2 oua impreuna cu iaurtul. Se pune zeama din ciorba peste acest amestec si apoi se toarna in oala. Va invit sa incercati aceasta ciorbita.
  • Este delicioasa si plina de vitamine. Daca va place sa fie mai acrisoara, se mai poate adauga macris si la sfarsit, fara sa il mai fierbeti.


Poze

CIORBA CU VERDETURI DE PRIMAVARA
CIORBA CU VERDETURI DE PRIMAVARA - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează