Petitchef

Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)

Felul principal
2 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie costita in felii subtiri, apoi in bucati mai mici, pe care le rumenesti intr-o cratita teflonata. Se curata pestele de solzi, maruntaie, branhii, se curata bine insistand in interior apoi se proportioneaza.
  • Se curata, se spala legumele. Telina, radacina de patrunjel se taie in 2. Morcovii si ardeiul se taie fideluta, ceapa marunt, iar cartofii in cubulete. In oala pentru ciorba se scurge grasimea rezultata din topirea costitei si se pun la calit ceapa, morcovul si ardeiul pana se inmoaie.
  • Se stinge cu 2 l de apa fierbinte, se pun cartofii, radacina de patrunjel, telina si se lasa la fiert pana ce cartofii sunt aproape fierti.
  • Se adauga pestele si continui fierberea la foc mic cam 15 minute, dupa care se sareaza dupa gust si apoi se stinge focul.Se bate oul cu smantana si putina sare.
  • Se ia putina supa si se pune in acest amestec, se mesteca, apoi se mai pune putina (pana se incalzeste). Se drege apoi ciorba cu acest amestec.Se presara deasupra felioarele de costita fripta si verdeata tocata marunt.


Poze

Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste) - poza 2
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste) - poza 3
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste) - poza 4
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste) - poza 5
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste) - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

Mika, 03/04/2018

Este delicioasa.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 10/12/2017

Ce naiba e asta? O gogomanie mai mare ca asta n-am vazut sau auzit in viata mea! Unde sau cine te-a invatat sa gatesti mai fata, ca si-a batut joc de tine! Pune mana si cumpara-ti niste carti de bucate serioase(vezi Gina Bradea, Sanda Marin, Jamila etc), si citeste-le cu atentie ca sa nu mai faci tampenii din astea.

(1) (0) Abuz
10/12/2017

Suna bine! Multumim pentru reteta.

(0) (1) Abuz
John_, 10/12/2017

Esti tare in bucatarie! Mai Irina, tu esti normala la cap? Ce e asta, fiertura pentru caini? N-ai pic de bun simt pentru cei care deschid si citesc asemenea retete? In bucatarie esti jalnica, dar poate ai alte calitati....

(1) (0) Abuz
bogdan, 10/12/2017

Sa manance bucataru care a facut reteta asta,daca o facea in delta il aruncau in dunare locuitorii.
asta este scuze o boratura!!!!!

(2) (0) Abuz
10/12/2017

Daca nu-ti place gustul de peste, iti propun sa-l eviti de tot!

(1) (0) Abuz
vaetusdan, 26/11/2009

SUPER TARE!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează