Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciorba de fasole pastai cu lapte batut

(4.11/5 - 27 voturi)

9 comentarii

Ciorba de fasole pastai cu lapte batutTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 25 minute
Gata în: 45 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 500 g fasole pastai
- 500 ml lapte batut
- 1 ardei gras
- o ceapa
- sare, piper, ulei
- leustean
Preparare:

Etapa 1: A pus la calit ceapa si ardeiul tocate marunt cu 3 linguri de ulei, sare si piper. Dupa 5 minute a pus si fasolea galbena si am mai lasat sa se caleasca 2-3 minute, iar apoi am adaugat 1.5 litri de apa.

Etapa 2: Proportia apa - lapte batut trebuie sa fie 1,5 l apa la 0,5 l lapte pentru ca ciorba sa iasa mai subtire sau 1 l apa - 1l lapte daca doriti sa iasa mai groasa si cu un gust mai bogat.

Etapa 3: A lasat sa fiarba timp de 15 minute, apoi a turnat 500 ml de lapte batut, amestecand bine. A mai lasat sa clocoteasca de cateva ori.

Etapa 4: La sfarsit am adaugat leusteanul tocat, pentru a-i desavarsi gustul.




Printează pagina
De retetesanatoase (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Delicioasa

| am gătit această rețetă
5 / 5

Este si preferata mea de altfel,numai ca eu o gatesc dupa reteta moldoveneasca.Adaug morcov,iar laptele batut il las sa se acreasca bine,nu chiar proaspat,ca sa iasa acrisoara,dar depinde de gust.Iar la sfarsit bat cateva oua cu smantana si le adaug peste celelalte.Si bineinteles leusteanul,pe care il ador!

5 / 5

Foarte bun

| am gătit această rețetă
5 / 5

Super buna!

| am gătit această rețetă
5 / 5

Super buna..........delicios...

5 / 5

EXCELENTA

... click aici pentru a vedea toate comentariile (9)

Rețete inrudite



Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Salata de puiSalata de pui
dezgustător
delicios