Petitchef

Ciorba de loboda rosie si spanac

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, adaugam morcovul si
    cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt.
  • Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate
    fasii.
  • Lasam sa fiarba 4-5 minute, potrivim de sare, inacrim cu putin otet, stingem focul, adaugam 1 lingura ulei de floarea soarelui, presaram leusteanul taiat marunt.
  • Putem servi cu smantana, mai putem presara leustean si in farfurie.


Întrebări:




Comentarii:

02/06/2013

De vis

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează