Petitchef

Ciorba de loboda, stevie si salata verde

Este foarte aromata si poate fi mancata atat calda cat si rece.

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intai se spala bine toate frunzele. La stevie se taie coditele si se opareste cateva minute cat sa se inmoaie.Se taie cepele marunt si se calesc in putin ulei.
  • Se adauga frunzele taiate marunt si se stinge cu apa fierbinte sau supa de legume/carne.
    Se fierbe 10-15min dupa care se adauga orezul si se mai fierbe 10min.
  • Se pune borsul fiert. Se incearca orezul si daca este facut se pot pune ouale batute cu smantana, sarea, piperul si patrunjelul si leusteanul la sfarsit.


Întrebări:




Comentarii:

09/03/2015

Are, intradevar, un gust desavarsit!!

(0) (0) Abuz
03/04/2014

Acum o fac gatesc si mancare si cirba .Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează