Petitchef

Ciorba de pipote si inimi de pasare

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Opariti inimile si pipotele si aruncati apa. Fierbeti pipotele, inimile si zarzavatul calit in 4 litri de apa in care ati adaugat o lingura de sare. Spumati des.
  • Caliti in ulei zarzavatul curatat de coaja si tocat. Dupa ce pipotele au fiert bine , adaugati cartofii taiati cubulete.
  • Lasati sa fiarba 1-15 minute, apoi adaugati rosiile zi zeama de varza. Potriviti de sare si adaugati patrunjelul tocat. Serviti fierbinte cu smantana si ardei iuti.


Întrebări:




Comentarii:

Gheorghe, 29/12/2018

Rog definitia o portie ( gr.)
Reteta super .
La multi ani .

(0) (0) Abuz
03/03/2014

Foarte delicioasa

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Buna ciorba

(0) (0) Abuz
05/09/2013

Good

(0) (0) Abuz
31/03/2013

Buna fff bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează