Petitchef

Ciorba de varza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o cratita se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit. Cand aceasta a devenit stravezie se adauga boiaua, se amesteca, apoi imediat se toarna apa pana la jumatatea cratitei.
  • Se adauga morcovii taiati rondele, ardeiul felii subtiri, rosiile cubulete, lingurita de zahar si varza taiata mare (1-2 cm).
  • Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunza de dafin si cimbrul, si se lasa sa fiarba domol la foc potrivit pana ce varza se inmoaie .
  • Ciorba de varza se mananca fierbinte, simpla sau cu un strop de smantana/iaurt.


Întrebări:




Comentarii:

costi1960, 25/01/2021

Ciorba = o zama acra.
Sigur nu-i supa ?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează