Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciulama de cartofi de post

(4.00/5 - 125 voturi)

16 comentarii

CIULAMA DE CARTOFI DE POSTTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

1 kg cartofi
1 lingura faina
o ceapa uscata
sare
piper
vegeta
patrunjel verde
ulei
Preparare:

Etapa 1: Ciulamaua de cartofi este o reteta de post ce se prepara foarte usor.

Se curata cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare.

Se caleste in ulei o ceapa tocata marunt.Se pune peste ceapa putina apa in care au fiert cartofii si se lasa la fiert.

Cand ceapa a fiert se pune faina amestecata cu apa si se fierbe pana se ingroasa sosul.Se adauga vegeta si piper.La sfarsit se pun cartofii si se mai fierb inca 2 minute.Se pune patrunjel verde.

Ciulamaua de cartofi se serveste cu salata in functie de preferinte.




Imprimer cette page
de langmina (Vizitează situl)





Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Excelenta reteta!

5 / 5

Excelentă ! :)

5 / 5

Iubesc reteta asta! felicitari celui care a inventat-o

5 / 5

Excelenat

... click aici pentru a vedea toate comentariile (16)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec
dezgustător
delicios