Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciuperci la tigaie

(4.23/5 - 100 voturi)

10 comentarii

Ciuperci la tigaieTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 500 g ciuperci
- 50 g unt taiat cubulete
- 100 ml vin alb sec
- doi catei de usturoi sau praf de usturoi
- sare , piper si patrunjel proaspat
Preparare:

Etapa 1: Ciupercile le spalam le taiem felii si le punem intr-o tigaie cu untul taiat cubulete.

Etapa 2: Can untul incepe sa sfaraie amestecam ciupercile in tigaie ca toate feliile sa se impregneze cu untul le lasam 5 minute apoi asezonam cu sare , piper, usturoi si adaugam vinul.

Etapa 3: Lasam sa scada sosul putin si la sfarsit adaugam patrunjel proaspat tocat. servit cu mamaliga .




Printează pagina
De Melianda (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte gustoasa si sanatoasa

5 / 5

Voi face si eu cred ca-i tare buna!

5 / 5

Super super buna

5 / 5

Bunnnnnnnnn

5 / 5

Super am si incercato

|
5 / 5

Bun

| am gătit această rețetă
... click aici pentru a vedea toate comentariile (10)


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Baghete frantuzesti

Baghete frantuzesti
dezgustător
delicios