Petitchef

Crap la gratar cu sos salsa de rosii

Felul principal
2 porții
1 h 15 m
1 oră
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Condimentam pestele cu sare si piper.Intr-un vas amestecam vinul,zeama de lamaie,uleiul de masline, rozmarinul, cimbrul.Introducem bucatile de peste in vas si lasam la rece, la frigider circa 30 min.
    In acest timp preparam sosul salsa.Taiem rosiile si ardeiul gras cubulete mici. Ardeiul chili si usturoiul le taiem rondele mici . Ceapa o taiem marunt.Punem totul intr-un vas si amestecam.Adaugam apoi sucul de lamaie, putin ulei de masline si condimentam cu sare si piper dupa gust.
    Sosul este gata , ne ocupam acum de gratar.Scoatem bucatile de peste de la marinat, incingem bine gratarul si punem pestele pe el.

    Lasam sa se rumeneasca bine pe o parte si apoi il intoarcem pe cealalta parte.Cand este bine facut si rumen luam de pe gratar , il asezam pe un platou alaturi de sosul salsa si o garnitura.( eu am avut o garnitura de legume sotate).


Poze

Crap la gratar cu sos salsa de rosii
Crap la gratar cu sos salsa de rosii - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

08/09/2013

F b

(0) (0) Abuz
turculeasa500, 24/04/2011

Nu am comentarii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează