Petitchef

CREVETI PANE CU OREZ PRAJIT/GAMBERI IMPANATI CON RISO FRITTO

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se dau prin acest aluat crevetii si se pun la prajit in ulei.
  • Dupa cum spus orezul se pune la fiert. citit ca ar fi preferabil sa se fiarba si sa se lase pana a 2-a zi, dar nu facut asa, si poate si de aceea mi-a iesit mai lipicios, sau poate fiert prea mult.oricum e bine sa fie racit complet.
  • Intr-o tigaie pus ceapa si legumele la calit in putin ulei, iar dupa adaugam 2 oua batute, amestecam bine si lasam 2-3 minute.
  • La sfarsit se adauga orezul fiert si sosul de soia, cred ca pus 1/2 canita, se amesteca mereu si se mai lasa cateva minute. Pentru orezul prajit inspirat de pe net, citit mai multe retete, se aseamana cu ce facut .puteti da si voi un search sa gasiti reteta potrivita voua.

Rețete inrudite

YouTube

Creveti flambati



Poze

CREVETI PANE CU OREZ PRAJIT/GAMBERI IMPANATI CON RISO FRITTO
CREVETI PANE CU OREZ PRAJIT/GAMBERI IMPANATI CON RISO FRITTO - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

15/11/2011

Foarte gustos




(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Creveti flambati
Creveti flambati
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit Retete cu... creveti Retete cu... creveti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează