Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Cum pregatim SPANACUL?

MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic

de (Vizitează situl)
(4.05/5 - 99 voturi)

8 comentarii


Spanacul, poate fi o mancare extrem de savuroasa si sanatoasa, daca stii cum sa-l pregatesti. Daca nu-ti place atunci probabil nu ai mancat spanac bine facut! Iti prezint in continuare cea mai simpla si mai usoara modalitate sa prepari spanacul. Bucatar sef: mama mea.

Timp de preparare: 10 minute
Portii: 2
Pret: maxim 10 lei ambele portii

Ingrediente:
- o punga de spanac congelat (400 grame)
- 3- 4 catei de usturoi tocati fin
- putin ulei sau unt
- putin apa
- o 1/2 de lamaie sau una intreaga
- sare si piper

Este gata in maxim 10 minute, cu tot cu oul prajit asa cum imi place mie!

1. Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.

2. Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.

3. Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!

Mie imi place foarte mult spanacul servit cu un ou ochi deasupra! Merge foarte bine si cu un snitel de porc. De asemenea, acompaniat de branza tofu, spanacul este o masa ideala in perioada postului.
Oricum alegi sa-l mananci, eu iti urez: Pofta Buna!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Nu mi-a placut deloc

5 / 5

Foarte buna

2 / 5

Fff bun

5 / 5

F bun

... click aici pentru a vedea toate comentariile (8)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc
dezgustător
delicios