Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Cum pregatim spanacul?

(4.07/5 - 102 voturi)

8 comentarii

Cum pregatim SPANACUL?Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 10 minute
Gata în: 20 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- o punga de spanac congelat (400 g)
- 3- 4 catei de usturoi tocati fin
- putin ulei sau unt
- putin apa
- o 1/2 de lamaie sau una intreaga
- sare si piper
Preparare:

Etapa 1: Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.

Etapa 2: Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.

Etapa 3: Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!




Printează pagina
De Pofticioasa Sefa (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Nu mi-a placut deloc

5 / 5

Foarte buna

2 / 5

Fff bun

5 / 5

F bun

4 / 5

Gustos

4 / 5

Reallmente bon

... click aici pentru a vedea toate comentariile (8)


Articole conexe

Detoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosDetoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosSpanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?Stiti cum se mananca corect un croissant?Stiti cum se mananca corect un croissant?


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Biscuiti cu lavanda

Biscuiti cu lavanda
dezgustător
delicios