Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Cum pregatim spanacul?

(4.07/5 - 102 voturi)
8 comentarii



  • Cum pregatim SPANACUL?
  • Cum pregatim SPANACUL?, Poza 2
  • Cum pregatim SPANACUL?, Poza 3
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 10 minute
Gata în: 20 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- o punga de spanac congelat (400 g)
- 3- 4 catei de usturoi tocati fin
- putin ulei sau unt
- putin apa
- o 1/2 de lamaie sau una intreaga
- sare si piper

Preparare:

Etapa 1: Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.

Etapa 2: Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.

Etapa 3: Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Nu mi-a placut deloc

Postat 28/02/2014, 15:09
5 / 5

Foarte buna

Postat 12/06/2013, 13:25
2 / 5

Fff bun

Postat 01/04/2013, 14:32
5 / 5

F bun

Postat 28/11/2012, 11:13
4 / 5

Gustos

Postat 26/06/2012, 12:41
4 / 5

Reallmente bon

Postat 03/03/2012, 16:20
...click aici pentru a vedea toate comentariile (8)

Întrebări:


Rețete


Articole conexe

Detoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosDetoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosSpanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?Stiti cum se mananca corect un croissant?Stiti cum se mananca corect un croissant?


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: