Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Cum pregatim spanacul?

(4.05/5 - 99 voturi)

8 comentarii

Cum pregatim SPANACUL?Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 10 minute
Gata în: 20 minute
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente:

- o punga de spanac congelat (400 g)
- 3- 4 catei de usturoi tocati fin
- putin ulei sau unt
- putin apa
- o 1/2 de lamaie sau una intreaga
- sare si piper
Preparare:

Etapa 1: Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.

Etapa 2: Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.

Etapa 3: Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!



Printează pagina
De Pofticioasa Sefa (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Nu mi-a placut deloc

5 / 5

Foarte buna

2 / 5

Fff bun

5 / 5

F bun

4 / 5

Gustos

4 / 5

Reallmente bon

... click aici pentru a vedea toate comentariile (8)


Rețete inrudite


Articole conexe

Detoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosDetoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosSpanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?Stiti cum se mananca corect un croissant?Stiti cum se mananca corect un croissant?


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tort crocant cu piersici

Tort crocant cu piersici
dezgustător
delicios