Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Dobos aperitiv

(4.52/5 - 23 voturi)
2 comentarii

  • DOBOS APERITIV
  • DOBOS APERITIV, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 25 minute
Gata în: 45 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- sunca presata feliata
- cascaval feliat
- unt

Preparare:

Etapa 1: Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.

Etapa 2: Si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Un prerparat rafinat si cu bun gust.

Postat 09/03/2014, 15:26
3 / 5

Comentariul tău: buna si usor de realizat, bv

Postat 10/10/2013, 11:14

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulDelicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icre


Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)