Petitchef

DOVLECEI PRAJITI DE POST

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sos:

Preparare

  • Dovleceii se spala,se sterg,nu se curata de coaja,se taie capetele si se taie rondele sau cubulete. Eu de data aceasta i-a taiat cubulete ,i-a trecut prin faina amestecata cu pesmet si i-a prajit in ulei incins in prealabil.
  • Dupa prajire i-a scos pe hartie absorbanta pentru a scapa de surplusul de ulei ,apoi a turnam peste dovlecei sosul preparat din ulei,usturoiul pisat,otet de mere dupa gust, o lingura vin alb 3-4 linguri apa calduta ,marar sau patrunjel tocat marunt,sare si piper dupa gust.


Poze

DOVLECEI PRAJITI DE POST
DOVLECEI PRAJITI DE POST - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

21/06/2012

F b

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
5 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ou fiert moale și cartofi prăjiți!
Ou fiert moale și cartofi prăjiți!
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează