Petitchef
Nu sunteți inregistrat? | Login with:
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Drob de pasare

(4.28/5 - 157 voturi)

10 comentarii
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 40 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 h, 10 m
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 1/2 de kg de ficatei de pui
- 8-10 fire de ceapa verde
- 2 legaturi de marar
- 6 oua + 1 ou pentru aspect
- sare & piper
- vegeta optional
Preparare:

Etapa 1: Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

Etapa 2: Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

Etapa 3: Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.

Etapa 4: Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.

Etapa 5: Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

Etapa 6: Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

Etapa 7: Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Etapa 8: Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Etapa 9: Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata

Etapa 10: Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata



Printează pagina
De Pofticioasa Sefa (Vizitează situl)




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Arata superb!

Postat 20/05/2013, 09:04
5 / 5

Super bun!

Postat 04/05/2013, 13:40
5 / 5

Superb

Postat 04/05/2013, 10:24
5 / 5

Excelent pentru mine si familia mea. Foarte sanatos!

Postat 04/05/2013, 09:08
5 / 5

Multumesc pentru reteta

Postat 03/05/2013, 20:56
5 / 5

Super!

Postat 03/05/2013, 11:48
...click aici pentru a vedea toate comentariile (10)

Întrebări:


Video sugerat

  • Wrap cu puiWrap cu pui
  • BurgerBurger
  • Placinta englezeasca cu merePlacinta englezeasca cu mere
  • Madeleines cu ciocolataMadeleines cu ciocolata

Rețete inrudite



Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă



Convertor uinitați de măsură


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Delicios sau Dezgustător

Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleacSarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac
Dezgustător
Delicios