Drob de pasare

(4.28/5 - 159 voturi)
12 comentarii


Ingrediente:

- 1/2 de kg de ficatei de pui
- 8-10 fire de ceapa verde
- 2 legaturi de marar
- 6 oua + 1 ou pentru aspect
- sare & piper
- vegeta optional

Preparare:

Etapa 1: Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

Etapa 2: Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

Etapa 3: Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.

Etapa 4: Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.

Etapa 5: Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

Etapa 6: Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

Etapa 7: Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Etapa 8: Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Etapa 9: Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata

Etapa 10: Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata



Punctează această reţetă:

Comentarii:

DIANA30
4 / 5DIANA30
Postat 07/08/2015, 08:46

Avem o oferta spciala si noua . Obtii rezultate imediat si castigi bani. Sistem cu totul performant si de incredere. Satisfactia celor care vor ajunge sa castige bani in timpul liber este garantata.! Cereti mai multe informatii la adresa de email zkz01&yahoo.com

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 04/05/2013, 09:08

Excelent pentru mine si familia mea. Foarte sanatos!

(0) (0) Abuz
kasmyn
5 / 5kasmyn
Postat 07/08/2015, 08:53

Anumite etape se repeta in retata ca text!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 03/05/2013, 20:56

Multumesc pentru reteta

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/04/2012, 14:46

No comment .

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 29/03/2013, 13:35

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 20/05/2013, 09:04

Arata superb!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 04/05/2013, 13:40

Super bun!

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (12)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale