Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Drob de pasare

(4.28/5 - 157 voturi)

10 comentarii

Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 40 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 h, 10 m
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 1/2 de kg de ficatei de pui
- 8-10 fire de ceapa verde
- 2 legaturi de marar
- 6 oua + 1 ou pentru aspect
- sare & piper
- vegeta optional
Preparare:

Etapa 1: Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

Etapa 2: Ficateii de pui se spala bine si se fierb un pic, cca 20 de minute. Dupa ce au fiert nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi. Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

Etapa 3: Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.

Etapa 4: Dupa ce ficatul a fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de oprita de la ficat.

Etapa 5: Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

Etapa 6: Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si, optional, vegeta.

Etapa 7: Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Etapa 8: Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

Etapa 9: Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata

Etapa 10: Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Te orientezi in functie de aspect: daca e rumenit si arata bine este gata




Printează pagina
De Pofticioasa Sefa (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Arata superb!

5 / 5

Super bun!

5 / 5

Superb

5 / 5

Excelent pentru mine si familia mea. Foarte sanatos!

5 / 5

Multumesc pentru reteta

5 / 5

Super!

... click aici pentru a vedea toate comentariile (10)


Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Placinta cu ton si masline

Placinta cu ton si masline
dezgustător
delicios