Drob de porc

De Nely`s Blog
(4.40/5 - 911 voturi)
104 comentarii


  • DROB DE PORC
  • DROB DE PORC, Poza 2
  • DROB DE PORC, Poza 3
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 3 inimi
- 3 rinichi
- 1 ficat mai mare
- 1 plaman
- 6 cepe uscate
- 3 leg. ceapa verde
- 2 leg. usturoi verde
- grasime de porc
- 7 oua crude
- 8 oua fierte
- 1 ou pentru uns deasupra
- sare
- vegeta
- piper
- marar
- patrunjel

Preparare:

Etapa 1: Maruntaiele se curata si se spala bine, in special rinichii, apoi se pun la fiert intr-un vas mai mare cu apa si sare.Se spumuieste cand este cazul. Ficatul se pune mai tarziu pentru ca se fierbe mult mai repede decat celelalte.

Etapa 2: Dupa ce au fiert se lasa la racit, dupa care se dau prin masina de tocat carne cu sita mai mare, impreuna cu grasimea de porc, ceapa verde, usturoiul verde si 2-3 felii de paine inmuiate in zeama in care au fiert maruntaiele.

Etapa 3: Ceapa uscata se taie cubulete si se caleste in ulei, apoi se lasa la racit, dupa care se adauga in compozitia de drob impreuna cu ouale batute bine, sarea, vegeta daca dorim, piperul, verdeata tocata marunt si putina zeama de la fiertura de maruntaie.

Etapa 4: Se amesteca bine compozitia si se pune in tava de chec tapetata cu hartie de copt.Se pune un strat de drob, se aseaza ouale fierte apoi iar un strat de drob.Se baga la cuptor, iar cand incepe sa se rumeneasca putin il scoatem si il ungem cu oul batut.

Etapa 5: Se lasa in continuare la cuptor pana se rumeneste bine.Din cantitatile de mai sus au iesit 4 tavi de chec cu drob.Doua facut cu oua fierte in interior si doua simple.


Printează paginaAdaugă la favorite
De Nely`s Blog

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 17/04/2014, 12:03

TOATE-S BUNE, RETETELE MA REFER, DACA-S FACUTE CU DRAGOSTE SI MAI ALES CU INGREDIENTE CAT DE CAT NATURALE (FARA PREA MULTE CHIMICALE).......NU ARE CUM SA NU IASA CEVA BUNA!!!...PASTE FERICIT

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 23/12/2012, 09:39

Am incercat , am aplicat , am facut aceasta reteta si are un gust PROST .AIUREA,NASPA!!!!!Am aruncat o gramada de carne din cauza acestei retete.......

(0) (0) Abuz
2 / 5
Postat 17/04/2012, 11:27

Eu faceam drobul doar cu ficat de porc am incercat si aceasta reteta petru anul asta dar nu pot zice ca m-a dat pe spate

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 13/04/2014, 16:20

Eu nu mananc asa ceva aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu





























Nandy asa ma cheama

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 03/05/2013, 23:18

Mai incet cu ceapa uscata......Merge minunat cu ceapa verde ONLY (+usturoi of course) !

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/04/2012, 12:12

Am folosit si eu aceasta reteta si am fost foarte incantata de rezultate...bravo

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 07/01/2013, 14:23

Este f buna ,insa io am facuto fara grasime pt k am avut prapure de porc.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/04/2014, 17:27

Astazi incerc sa fac si eu reteta sata dupa cum arata cred ca este bun.

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (104)

Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale