Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Drob de porc

De Nely`s Blog
(4.41/5 - 901 voturi)

103 comentarii

DROB DE PORCTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 3 inimi
- 3 rinichi
- 1 ficat mai mare
- 1 plaman
- 6 cepe uscate
- 3 leg. ceapa verde
- 2 leg. usturoi verde
- grasime de porc
- 7 oua crude
- 8 oua fierte
- 1 ou pentru uns deasupra
- sare
- vegeta
- piper
- marar
- patrunjel
Preparare:

Etapa 1: Maruntaiele se curata si se spala bine, in special rinichii, apoi se pun la fiert intr-un vas mai mare cu apa si sare.Se spumuieste cand este cazul. Ficatul se pune mai tarziu pentru ca se fierbe mult mai repede decat celelalte.

Etapa 2: Dupa ce au fiert se lasa la racit, dupa care se dau prin masina de tocat carne cu sita mai mare, impreuna cu grasimea de porc, ceapa verde, usturoiul verde si 2-3 felii de paine inmuiate in zeama in care au fiert maruntaiele.

Etapa 3: Ceapa uscata se taie cubulete si se caleste in ulei, apoi se lasa la racit, dupa care se adauga in compozitia de drob impreuna cu ouale batute bine, sarea, vegeta daca dorim, piperul, verdeata tocata marunt si putina zeama de la fiertura de maruntaie.

Etapa 4: Se amesteca bine compozitia si se pune in tava de chec tapetata cu hartie de copt.Se pune un strat de drob, se aseaza ouale fierte apoi iar un strat de drob.Se baga la cuptor, iar cand incepe sa se rumeneasca putin il scoatem si il ungem cu oul batut.

Etapa 5: Se lasa in continuare la cuptor pana se rumeneste bine.Din cantitatile de mai sus au iesit 4 tavi de chec cu drob.Doua facut cu oua fierte in interior si doua simple.




Printează pagina
De Nely`s Blog (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Bun si iar bun !

| am gătit această rețetă
5 / 5

F fain

| am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte buna reteta dar sa o respecti!!!!!

5 / 5

EXCELENT!

5 / 5

Bun

5 / 5

FOARTE GUSTOS

... click aici pentru a vedea toate comentariile (103)


Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tort "buburuza vesela"

Tort buburuza vesela
dezgustător
delicios