Petitchef

Ficat cu ciuperci si smantana la cupor

Felul principal
2 porții
50 min
55 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie bucatile de ficat.Se incalzeste uleiul si se prajeste ficatul pe ambele par si apoi se scoate intr-o tava de cupor.
  • Se prajesc ceapa si ciupercile, in aceeasi tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi adauga faina amestecand energic, condimentele si smantana. Se toarna amestecul peste ficat si se gatese pentru aproximativ 55 de min .


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează