Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ficat de porc prajit

(4.26/5 - 80 voturi)

6 comentarii

Ficat de porc prajitTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 15 minute
Gata în: 35 minute
Dificultate: Foarte ușor
Calorii: 1314 Kcal | ProPoints: 36
Ingrediente:

- 500 g ficat de porc
- 150 g unt
- sare si piper
Preparare:

Etapa 1: Se spala ficatul foarte bine si se curata.Se lasa cam 15 minute in lapte.Se taie in felii cat mai egale ca grosime.

Etapa 2: Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte. Se intoarce cu furculita.

Etapa 3: Il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.

Etapa 4: Cand e aproape gata se sareaza.Se serveste cu legume sau salata.



Informații nutriționale (pentru o porţie):
  • Calorii:
  • 1314Kcal
  • 66%
  • Carbo:
  • 0.4g
  • 0%
  • Grăsimi:
  • 114.7g
  • 176%
  • Fat saturat:
  • 55.8g
  • 279%
  • Proteine:
  • 70.3g
  • 141%
  • Fibre:
  • 0g
  • 0%
  • Zahăr:
  • 0.4g

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 326g


Printează pagina
De irinaririna (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

F. bun

5 / 5

Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.

| am gătit această rețetă
3 / 5

Excelent

| am gătit această rețetă
5 / 5

Papa bun

5 / 5

Super,azi incerc si eu

5 / 5

Foarte buna reteta asta



Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateAm plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Pui cu masline negre

Pui cu masline negre
dezgustător
delicios