Petitchef

Friptura de iepure cu cimbru si migdale

Felul principal
5 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Cureti carnea de iepure de pielite, o speli bine si usuci bucatile transate cu prosoape de hartie. Condimentezi cu sare, piper alb si nucsoara dupa gust.
  • Usturoiul il cureti si il toci marunt.Cartofii fara coaja ii fierbi pe jumatate in apa cu sare si ii lasi la cald. Daca sunt mai mari, ii tai pe jumatate.
  • Rosiile le crestezi putin in cruce deasupra si le pui la fiert in apa cu sare pt.5 minute. Le scoti, le cureti de coaja, le tai cuburi si toci patrunjelul marunt. Ufff, bine ca am scapat, am avut Cirio.
  • Pui uleiul la incins si prajesti pulpele de iepure. Le scoti, le lasi la cald si sfarami frunzele de dafin. In uleiul ramas calesti ceapa tocata julien si usturoiul.
  • Adaugi peste ceapa rosiile, dafinul, patrunjelul, vinul si supa. Lasi pe foc pana scade putin zeama si treci totul prin strecuratoare.
  • Pui artofii intr-un vas termorezistent, asezi carnea de iepure, sosul de rosii, cimbrul-eu am folosit uscat- si presari deasupra fulgii de migdale.


Poze

Friptura de iepure cu cimbru si migdale
Friptura de iepure cu cimbru si migdale - poza 2
Friptura de iepure cu cimbru si migdale - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

13/04/2014

Arata super

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
03/02/2013

Bunaaa

(0) (0) Abuz
02/11/2012

Bravo a iesit perfect

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu smochine si migdale
Chec cu smochine si migdale
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Financiers cu migdale
Financiers cu migdale
12 porții
48 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lapte de migdale facut in casa
Lapte de migdale facut in casa
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează