Petitchef

Friptura de miel la cuptor

O reteta traditionala, pregatita cu putine grasimi.

Felul principal
6 porții
10 min
30 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Mod de preparare

    Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o tava termorezistenta, se presara sare si piper boabe, se adauga pasta de rosii dizolvata in apa, se adauga usturoiul tocat marunt si apa cat sa stea carnea.

    Se preincalzeste cuptorul, se baga tava in cuptor, unde va sta 30 de minute la foc mediu. Se recomanda ca bucatile sa nu fie foarte groase, ca sa se faca mai repede si sa fie frageda carnea.

    Inainte de final, se toaca verdeata si se adauga peste carnea de miel. Se poate servi alaturi de o salata de cruditati.

    Pentru a evita indigestia, mancati cate putin din fiecare, asta daca nu puteti spune pas bunatatilor. Beti apa ca sa ajutati digestia, evitati sa beti multe pahare cu alcool. Servite inainte de masa cateva felii de fructe, ajuta digestia. Serviti supe si salate la masa, ajuta digestia si previne indigestia si alte probleme cauzate de excesul alimentar sau de ingestia alimentelor grele. Nu exagerati cu fripturile si faceti miscari usoare dupa masa, mergeti prin parc, dansati, numai asa evitati depunerea grasimilor.

    Paste fericit si spor la gatit!

    Cu drag,

    Stama Madalina
    http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/friptura-de-miel-la-cuptor/


Întrebări:




Comentarii (54):

17/05/2016

F bun bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2015

Este ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/04/2015

E gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/04/2015

Delicios......

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/04/2015

Bleaahh ....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

Ff tare incercati acasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

Dacă nu se pune pasta de roșii și se pune cimbru, iese mai bună

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
22/02/2015

F buna bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Victoria, 06/08/2017

Suna delicios,acum o bag in cuptor,dejea imi vine sa o mananc cruda,.... a iesit o deliciu e foarte frageda,io am facut ceva in plus,am spalat carnea in otet am lasat-o 5 min si am respalat---o in 4-5 jeturi de apa,am adaugat si putin marar , fffffbun multumim

(1) (0) Abuz
11/04/2015

Sa vedem ce va iesi!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează