Petitchef

Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.
  • Spalam si cartofii si ii taiem felii.
  • Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.
  • Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.
  • Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit. La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.
  • Servim cu salata de cruditati.


Întrebări:




Comentarii:

10/03/2014

Este delicioasa

(0) (0) Abuz
09/06/2013

Mai multa culoare

(0) (0) Abuz
15/01/2013

Este prima oara cand fac aceasta reteta si pot sa spun ca este delicioasa si foarte usor de facut.incercati si nu ve-ti regreta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează