Petitchef

Gulas din carne de vita

Felul principal
6 porții
40 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se prajeste carnea de vita( taiata cuburi), ceapa, ardeii, chimion in ulei, pana cand ceapa este aurie. Se presara boia de ardei si se adauga ape suficienta pentru a acoperi carne de vita.
  • Se acopera si fierbe la foc mic pentru 1 1 / 2 ore, sau pana cand carnea de vita poate fi separate cu o furculita, amestecand din cand in cand si se mai adauga apa daca este necesar.
  • Se adauga "vegeta" sau cuburi de carne de vita, pasta de rosii, usturoiul zdrobit si vinul. Se amesteca si se lasa la fiert pentru alte 5-10 minute.


Întrebări:




Comentarii:

30/03/2014

Perfect pt gustul meu!

(0) (0) Abuz
23/06/2013

Daca il faci cu unsoare in loc de ulei ii mult mai bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează