Petitchef

GULAS DIN CARNE DE VITA

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Untura de porc se incinge bine si se adaoga ceapa care se prajeste amestecind mereu, pina prinde o culoare aurie inchisa, se adaoga boia de ardei dulce si se lasa scurt sa se prajeasca, dupa care se stinge cu otetul dizolvat in apa.Totul se lasa sa se dunstuiasca putin dupa cae se adaoga bucatile de carne.
  • Se sareaza putin , se adaoga usturoiul, maghiranul, chimenul si pasta de tomate.
    Se amesteca totul bine si se lasa la flama mica cu capacul pus pe jumastate sa se dunstuiasca usor.Din cind in cind se amesteca si eventual se mai adaoga ceva apa daca este necesar.
    La mine nu a fost necesar, dar asta depinde f. mult de calitatea carnii.
  • Dar ATENTIE, nu multa apa, deoarece carnea trebuie sa se dunstuiasca nu sa fiarba.
    Numai in acest fel ceapa da sosului consistenta si gustul excelent al Gulasului.
    De aceea este necesar , ca pina ce carnea se dunsuieste bine, trebuie amestecat mereu in Gulas.
    Cind carnea a fiert destul, se presara deasupra cele 15g de faina, se amesteca si se daoga incet ceva apa, doar atit cit sosul sa acopre carnea.
  • Se lasa sa dunstiasca usor inca ca. 10 min. fara capac, pina ce deasupra se aduna usor grasimea.
    Eventual se mai condimenteaza daca este necesar.
    A doua zi este si mai bun de savurat.


Poze

GULAS DIN CARNE DE VITA
GULAS DIN CARNE DE VITA - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

28/11/2013

Minunata mia esit multumes de reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/03/2019

Reteta pentru banateni...sau pentru cei ce cunosc verbul "a se dunstui"!

(1) (0) Abuz
23/01/2014

Super!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează