Petitchef

Hanusi prajiti

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Guvidele negru marin cum mai este numit Hanusul traieste prin grotele formate de stabilopozi linga diguri, la intuneric , atinge dimensiuni de 10-20 cm,este un peste gustos,cu carnea alba,fara solzi si fara oase multe.
  • Hanusii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute la scurs.Apoi,se sterg,se dau prin amestecul de faina,malai,piper ,usturoi si se prajesc in ulei fierbinte.
  • Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de grasime si se servesc calzi sau reci cu mujdei de usturoi si mamaliguta sau lamaie.


Poze

Hanusi prajiti
Hanusi prajiti - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Conopida cu maioneza si iaurt
Conopida cu maioneza si iaurt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează