Petitchef

Jalapeños umpluti cu branza

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru a avea o textura fina de tot,am curatat jalapenos cu curatatorul cu dinti.
    Cel special pentru curatat pielite.Cu cel fara dinti de curatat cartofi,nu merge.
  • A taiat ardeii în jumatate si i-am curatat de seminte si pielitele din interior.
  • Brînza am amestecat-o cu un galbenus si putina sare,pîna am obtinut o crema fina.
    Cu aceasta crema am umplut jumatatile de jalapenos,folosind o lingurita mica.
  • A dat ardeii umpluti prin oul batut. I-a tavalit usor prin pesmet.
  • Apoi i-a asezat pe o tava cu hîrtie de copt si i-am dat în cuptorul neîncalzit,fixat la 200°C.
  • A uitat sa-l preincalzesc,si voi ramîne la metoda asta,pentru ca au iesit foarte bine.
  • I-a lasat la copt pîna s-au rumenit usor deasupra.A fost suficient. Cei pe care-i cumparam,aveau un dip rosiatic cumva translucid cu gust de ardei,
    care nu îmi placea deloc.Pentru ca vroiam sa îi înmoi si eu în ceva,cît s-au copt
    ardeiutii mei,a inventat un sosulet rece,care a mai iesit si tare bun.
  • Initial nu vroiam sa folosesc si pasta de rosii,dar îi lipsea sosului din"dulceata",
    asa ca a pus o lingura,si asa a iesit perfect/adica pe gustul nostru.
  • A înmuiat pistilele de safran în lapte fierbinte(la MO),a strecurat laptele,
    apoi a facut sosul rapid,amestecînd bine toate ingredientele ,pîna s-au omogenizat.


Poze

Jalapeños umpluti cu branza
Jalapeños umpluti cu branza - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează