Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Lasagna cu carne tocata

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(3.61/5 - 31 voturi)

2 comentarii




Ingrediente:

1 ceapa, 1 cutie (500 g) cu rosii in bulion, 2-3 linguri bulion, 1-2 catei de usturoi, 700 g carne tocata, vegeta, sare, piper, oregano, cimbru

Pentru sos: 4 linguri margarina, 100 g faina, 1l lapte, cascaval ras


Mod de Preparare:

Se toaca ceapa, se pune impreuna cu celelale ingrediente intr-o tigaie sau cratita, inclusiv condimentele si se lasa sa fiarba 30-45 minute.
Sosul: se topeste margarina, se stinge cu faina, se adauga incet laptele, se condimenteaza, se fierbe citeva minute. Sosul trebuie sa fie subtire pentru ca placile de aluat absorb mult lichid. Se unge o forma cu unt. Se pun, in ordinea urmatoare: sos, lasagna, sos plus sos de carne. Se repeta operatiunea de 3 ori. Ultimul strat trebuie sa fie de sos. Se presara cascaval ras. Se coace la 225 grade C cam 25 minute cu forma acoperita cu folie de aluminiu si inca 15 minute fara folie.

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Intr-o astfel de reteta , ordinea in care sunt puse ingredientele in sosul de carne este foarte importanta. Vegeta, margarina,cascavalul nu au ce cauta in reteta.

bingostar64
5 / 5

Super multumesc

|

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
dezgustător
delicios