Petitchef

Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac

Felul principal
1 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Preparare: curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. In 2 linguri de masline le prajim pana devin transparente.
  • Adaugam spanacul, de preferat e sa-l lasati sa se decongeleze. Amestecam pana se omogenizeaza cu ceapa.
  • Turnam laptele, potrivim de sare. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute.
  • Dizolvam faina in putina apa rece si o turnam peste spanac. Mai fierbem 1 minut, cat sa se ingroase. Potrivim si de piper.


Poze

Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 2
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 3
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 4
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 5
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 6
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 7
Lectia de gatit N.5 ~ Piure de spanac - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează