Petitchef

MACROU AFUMAT

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior .
  • Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.
  • Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte,dupa care se afuma . Noi i-a tinut la afumat cca . 8 ore la foc mic.
  • Dupa afumare i-a agatat din nou pe balcon o noapte,iar apoi i-a uns cu putin ulei si i-a impachetat in folie pentru alimente pentru a nu se usca.

Rețete inrudite

YouTube

Macrou cu mustar



Poze

MACROU AFUMAT
MACROU AFUMAT - poza 2
MACROU AFUMAT - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2015

Zilele acestea voi face si eu, pentru prima data si voi incerca aceasta reteta simpla.
Pestele arata frumos, bravo dau cinci stele.

(0) (0) Abuz
28/12/2012

Super bun!

(0) (0) Abuz
23/11/2012

E super

(0) (0) Abuz
06/10/2011

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Macrou afumat cu fasole
Macrou afumat cu fasole
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Macrou la gratar cu sos de usturoi
Macrou la gratar cu sos de usturoi
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Macrou la cuptor cu sos alb
Macrou la cuptor cu sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Macrou la grill (gratar)
Macrou la grill (gratar)
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cateva cuvinte despre... Macrou Cateva cuvinte despre... Macrou

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează