Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Macrou la cuptor

De
(4.27/5 - 134 voturi)

16 comentarii

Macrou la cuptorTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 10 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 4 pesti -macrou
- un pahar de otet diluat cu apa
- 1\2 pahar ulei
- o jumatate pahar vin alb
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- 1 lamaie
- piper,sare,foi de dafin
Preparare:

Etapa 1: Pestele proaspat sau congelat se spala si se curata bine de intestine,se scurge se sareaza se aseaza intr-o tava ,alaturi adaugam ceapa si morcovul taiate rondele,vinul,uleiul,otetul si lamaia.

Etapa 2: Saram si piperam,introducem in cuptorul cald 200°C pana se rumeneste frumos.




Printează pagina
De vera's (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Delicios bun

5 / 5

Super simpla si delicioasa

| am gătit această rețetă
5 / 5

L-am gatit astazi,a iesit delicios!

4 / 5

OK

5 / 5

Bia astept sa o prepar

5 / 5

K

... click aici pentru a vedea toate comentariile (16)

Rețete inrudite



Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Macrou vienezMacrou vienez
dezgustător
delicios