Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Macrou la cuptor

De vera's
(4.27/5 - 134 voturi)
16 comentarii



Ingrediente:

- 4 pesti -macrou
- un pahar de otet diluat cu apa
- 1\2 pahar ulei
- o jumatate pahar vin alb
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- 1 lamaie
- piper,sare,foi de dafin

Preparare:

Etapa 1: Pestele proaspat sau congelat se spala si se curata bine de intestine,se scurge se sareaza se aseaza intr-o tava ,alaturi adaugam ceapa si morcovul taiate rondele,vinul,uleiul,otetul si lamaia.

Etapa 2: Saram si piperam,introducem in cuptorul cald 200°C pana se rumeneste frumos.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Super simpla si delicioasa

Postat 12/04/2014, 14:40 | am gătit această rețetă
5 / 5

Delicios bun

Postat 05/06/2014, 10:53
5 / 5

L-am gatit astazi,a iesit delicios!

Postat 09/02/2014, 13:35
4 / 5

OK

Postat 21/01/2014, 08:34
5 / 5

Bia astept sa o prepar

Postat 30/12/2013, 18:53
5 / 5

K

Postat 01/11/2013, 16:47
...click aici pentru a vedea toate comentariile (16)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.