Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Macrou la cuptor

(4.27/5 - 134 voturi)
16 comentarii


Ingrediente:

- 4 pesti -macrou
- un pahar de otet diluat cu apa
- 1\2 pahar ulei
- o jumatate pahar vin alb
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- 1 lamaie
- piper,sare,foi de dafin

Preparare:

Etapa 1: Pestele proaspat sau congelat se spala si se curata bine de intestine,se scurge se sareaza se aseaza intr-o tava ,alaturi adaugam ceapa si morcovul taiate rondele,vinul,uleiul,otetul si lamaia.

Etapa 2: Saram si piperam,introducem in cuptorul cald 200°C pana se rumeneste frumos.


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Delicios bun

Postat 05/06/2014, 10:53
5 / 5

Super simpla si delicioasa

Postat 12/04/2014, 14:40 | am gătit această rețetă
5 / 5

L-am gatit astazi,a iesit delicios!

Postat 09/02/2014, 13:35
4 / 5

OK

Postat 21/01/2014, 08:34
5 / 5

Bia astept sa o prepar

Postat 30/12/2013, 18:53
5 / 5

K

Postat 01/11/2013, 16:47
...click aici pentru a vedea toate comentariile (16)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: