Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Macrou la cuptor

De vera's
(4.27/5 - 134 voturi)
16 comentarii


Ingrediente:

- 4 pesti -macrou
- un pahar de otet diluat cu apa
- 1\2 pahar ulei
- o jumatate pahar vin alb
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- 1 lamaie
- piper,sare,foi de dafin

Preparare:

Etapa 1: Pestele proaspat sau congelat se spala si se curata bine de intestine,se scurge se sareaza se aseaza intr-o tava ,alaturi adaugam ceapa si morcovul taiate rondele,vinul,uleiul,otetul si lamaia.

Etapa 2: Saram si piperam,introducem in cuptorul cald 200°C pana se rumeneste frumos.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Delicios bun

Postat 05/06/2014, 10:53
5 / 5

Super simpla si delicioasa

Postat 12/04/2014, 14:40 | am gătit această rețetă
5 / 5

L-am gatit astazi,a iesit delicios!

Postat 09/02/2014, 13:35
4 / 5

OK

Postat 21/01/2014, 08:34
5 / 5

Bia astept sa o prepar

Postat 30/12/2013, 18:53
5 / 5

K

Postat 01/11/2013, 16:47
...click aici pentru a vedea toate comentariile (16)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: