Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Mancare de naut

(4.10/5 - 147 voturi)

Ingrediente:

- 2 cani naut fiert
- 2 cepe mari
- 2 ardei
- 1 telina potrivita
- 2 cartofi fierti
- 1 cana supa strecurata
- 1 lingurita sare
- cimbru si oregano
- 3 linguri ulei masline

Preparare:

Etapa 1: Telina,ardeii si ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se calesc 2min.Se amesteca apoi cu nautul, bine fiert, lasat boabe intregi, cu cartofi fierti si rasi pe razatoarea mare, cu uleiul, sarea, mirodeniile si se incorporeaza la urma de tot si supa.

Etapa 2: (In loc de supa, se poate folosi suc de rosii).Compozitia obtinuta se da la cuptor, intr-o tava.Se coace la 180ºC timp de 45-50 min.
servit cu salata de varza rosie.

Etapa 3: Imi cer scuze, toate fotografiile care facut, in timpul cand pregatit mancarea nu au esit bine din cauza lipsei de lumina.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?


Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)