Mancare de spanac

(4.39/5 - 639 voturi)
58 comentarii


Ingrediente:

o punga de spanac congelat - 400g (ies 3-4 portii)

oua pentru ochiuri

o ceapa tocata marunt

usturoi 4-5 catei

pasta tomate - 1 lg

sare

piper

faina alba - 1 lg

2 lg ulei

Preparare:

Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, se adauga spanacul, se sareaza, se pipereaza, punem in ploaie o lingura de faina, completam cu apa in care dizolvam o lingurita de bulion sau pasta tomate si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Gustam spanacul sa vedem daca a fiert, adaugam usturoiul pisat si mai fierbem 1-2 minute maxim.

Se serveste cu oua ochi si branza. Pentru garniseala, se poate da putin spanac peste ou si branza.



Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5
Postat 01/03/2015, 19:33

Daca pui si un pic de lapte e perfect ,si daca in loc de ulei pui unt o face si mai gustoasa ..
Felicitari si bravo ca puneti retete pentru oameni care nu stiu sa gateasca dar cu retetele voastre traditionale ,aducti bucurie in sufletele oamenilor..Multumesc si apreciez timpul si efortul .

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 23/01/2014, 10:45

Cum adica sa tocam ceapa in ulei? Punem in ploaie o lingura de faina? Acum e iarna si mai mult ninge, putem s-o punem si in ninsoare? Oua ochi? Nu era de ajuns sa scrii ochiuri? Sigur ca de oua, nu de ciorap! De unde ai mai scos si branza (banuiesc eu ceva!!!)? Ca la ingrediente nu e!

(1) (0) Abuz
2 / 5
Postat 28/04/2014, 14:17

Asa arata mincarea aceasta de spanac ca si ce lasa primavara in urma lor ,,,puisori de gisca,rata ,,,si lor le da taranul iarba verde nu multumim pentru retete si sfaturi "congelate " God blesss .

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 29/01/2014, 19:44

Yummy! Exact asa gätea, si incä mai gäteste (multumesc Universului!) mama mea! Este delicioasä. Ador spanacul exact asa pregätit. Sä mäncati sänätosi si eu a fel ! :-)

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 28/04/2014, 20:16

Nu fiti rautaciosi! Spanacul proaspat este ideal dar daca nu avem...ne multumim si cu cel congelat. Problema este la faina....poate lipsi...e mai sanatos!

(0) (0) Abuz
4 / 5Donciu Maria
Postat 26/02/2015, 22:25

Eu gatesc spanac congelat pe vreme de iarna si il gatesc de post si dietetic,nu prajezsc ceapa,o fierb si in rest reteta este la fel

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 16/03/2013, 06:23

400 de grame pentru 3-4 portii??? Aiurea! Se adauga spanacul congelat dupa ce se caleste ceapa??? Prostii.

(0) (1) Abuz
4 / 5
Postat 29/04/2014, 08:03

Este sezonul spanacului, este pacat sa folosim congelat!Se poate prepara sub forma de sote fara faina!

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (58)

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale