Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Mancare de varza cu carne de porc

(4.37/5 - 1059 voturi)

142 comentarii

Mancare de varza cu carne de porcTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 15 minute
Timpul de gătire: 1 oră
Gata în: 1 h, 15 m
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente:

1 varza (nu prea mica)
2 cepe mari
1 ardei gras
1 pahar suc de rosii sau 1 cutie rosii decojite
500 g carne de porc (puteti folosi kaiser,piept de porc,etc)
1 frunza de dafin
cimbru
sare,piper,ulei,apa
optional 1 morcov si putin vin pt carne
Preparare:

Punem carnea in cateva linguri de ulei si o lasam la prajit,intorcand-o pe cealalta parte cand e rumena.Stingem cu aproape 1 pahar de vin alb sec,punem sare,piper,2 frunze de dafin si lasam sa se evapore alcoolul.
Acoperim si lasam la innabusit.Cand carnea e frageda,adaugam cepele tocate si ardeiul gras taiat cubulete si lasam sa sfaraie impreuna.Acum putem pune si un morcov.E o leguma minunata,morcovelul asta.Eu am uitat sa il pun.

Tocam varza fideluta si o frecam cu sare.E importanta partea asta.
Cand ceapa s-a rumenit adaugam varza si apa aproape cat sa o acopere.Apoi sucul de rosii sau cutia de rosii decojite.
Amestecam,acoperim cu un capac,si lasam la foc mic pana scade.
Aproape de sfarsit gustati,adaugati o crenguta de cimbru si verificati de sare,nu o potriviti de la inceput,deoarece scazand,poate creea surprize.
E mai buna daca o lasati sa ‘isi traga sufletul putin’,macar 30 de minute.
A fost un deliciu,sincer nu ma asteptam sa iasa atat de buna,tinand cont de faptul ca aici toate legumele au un gust diferit,carnea la fel…Nu prea gatesc cu specific romanesc,am o fobie pt gustul fals pe care il dau legumele insipide si pline de hormoni.
Si tot a fost buuunaaa rau…Am servit-o cu ardei iuti la otet trimisi de mama,ultimii de altfel…

Aceasta este postarea cu numarul 100 !!! Not so bad in 50 si ceva de zile de cand am inceput sa scriu...Unde e pasiune,totul este mai usor si mai frumos.Sunt mandra de bloguletul meu ! La mai multe si mai minunate retete !



Imprimer cette page
De JustLoveCookin (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Perfecta reteta! Am pregatit-o astazi, din lipsa de vin am folosit un sfert de pahar otet facut din vin de casa combinat cu apa. A iesit traznet! Am mancat 2 portii si doi ardei iuti verzi.

| | i cooked this recipe
3 / 5

Deveniti proprietar in cel mai mare site de socializare(in devenire).Pe langa alte avantaje(care le gasiti in pagina personala dupa inregistrare),primesti gratuit actiuni prin inregistrare si simpla vizualizare a site-lui Actiunile se pot vinde sau iti asigura un venit lunar pe viata .Inregistrare gratuita aici : https://www.globallshare.com/ro/2834451.html

5 / 5

Super trebuie so Incerc

5 / 5

Foarte buna

|
5 / 5

Deliciosa cu mamaliguta

|
5 / 5

F.gustos!

... click aici pentru a vedea toate comentariile (142)


Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu mozzarella si rosii cherry

Tarta cu mozzarella si rosii cherry
dezgustător
delicios