Petitchef

Mozarella cu paste si sos de rosii

Felul principal
4 porții
40 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun la fiert un pachet de paste, se prajeste putina ceapa in ulei, se pune 1 lingura de faina,apoi se adauga sosul de rosii , se mai lasa la foc 5 min , se condimenteaza dupa gust,se mai adauga puitna apa de la paste daca este cazul
  • Se sterge mozarella cu hartie de bucatarie, se taie bucati de grosimea unui deget si se inveleste fiecare bucata in sunca, sunca sa fie taiata cat mai subtire, se trece fiecare bucata prin faina , ou, pesmet si inca odata prin ou si pesmet si se pune in tigaie la prajit.
  • Se aseaza in farfurie paste peste care se pune sosul de rosii si mozarella .va doresc pofta buna.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează