Muschi de vita stroganoff

(4.51/5 - 134 voturi)
20 comentarii


  • Muschi de Vita Stroganoff
  • Muschi de Vita Stroganoff, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 750 g. muschi de vita
- 1 ceapa mare
- 1 cana suc gros de rosii sau bulion
- 1 cana de smantana
- 2 linguri rase de mustar
- 500 g. ciuperci
- 1 pachet unt
- 1 cana vin alb
- 3 catei mari de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper alb
- foi de dafin
- taitei

Preparare:

Etapa 1: Ceapa si usturoiul se caleste in unt . Se adauga muschiul taiat fasiute , se lasa cateva minute si se stinge cu vinul si sucul de rosii. Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba.

Etapa 2: Intre timp amestecati mustarul cu smantana, si caliti ciupercile curatate si taiate marunt in restul de unt.

Etapa 3: Cand carnea este gata, adaugati totul in cratita si mai lasati sa fiarba descoperit la foc mic pana capata consistenta. Puteti presara patrunjel tocat marunt daca doriti.

Etapa 4: Taiteii se fierb pentru cateva min in apa cu sare, se scot si se clatesc sub un jet de apa rece. 6. Se pun in farfurii si peste carnea insotita de sos.



Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5
Postat 17/08/2015, 11:12

Merita incercata si varianta asta! Eu gatesc ceva asemanator, fara taitei,avand garnitura de cartofi natur, sau zdrobiti si trecuti printr-o tigaie cu putina grasime (de regula ulei de masline)presarati cu frunze de patrunjel verde, proaspat.

(0) (0) Abuz
1 / 5edith_erdei@yahoo.com
Postat 17/12/2010, 10:16

Pentru a devenii felul principal in noaptea de Revelion. Si , desii s-a lasat asteptata -ma gindesc ca devenii si desii sint condimente daca nu neologisme,nu?

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 16/10/2013, 10:11

Pare a fi buna, chiar daca nu inteleg rolul rosiilor. Stoganoff-ul are sos alb, iar usturoiul este pur obtional!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 11/05/2016, 15:52

Nu este deloc prea mult unt. O tablă de unt înseamnă 200-250 gr. La cele 750 de gr. de carne îi perfect.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 15/08/2015, 16:20

Cam neclar etapa2;mustarul si smantana amestecate se adauga peste ciupercile calite sau direct peste carne?

(0) (0) Abuz
3 / 5Elenica
Postat 17/08/2015, 07:43

Pare buna, dar nu inteleg de ce trebie atat de mult unt, un pachet mi se pare cam mult.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 04/05/2013, 12:02

Este excelenta reteta. E a doua oara cand o gatesc si ma felicit ca am gasit-o.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 15/08/2015, 09:30

Buna reteta, sa vedem daca si mancarea va iesi la fel de buna.

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (20)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Stroganoff – Opera de arta culinaraStroganoff – Opera de arta culinara

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale