Petitchef

Orez "alb"

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
53 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.18 (0.05€/porție)

Preparare

  • Orezul se spala si se pune la fiert in apa rece , cu sare.
  • Se lasa sa fiarba la foc mare 2 minute dupa care se da focul mic si se acopera vasul.
  • Se fierbe 15 minute, pana scade apa.
  • Se lasa acoperit , cu focul stins , inca 10 minute , dupa care se amesteca usor cu o furculita pentru a-l "afana".

Rețete inrudite

YouTube

Orez cantonez


Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
Calorii: 53Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 0.2g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 1.2g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb? Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează