-
Home
-
Rețete
-
Retete cu lamaie
-
Ossobuco con gremolata
Ossobuco con gremolata
Preparare
-
In poza sunt si ceva ingrediente folosite la risotto.Da carnea prin faina, apoi scutur-o de excess. Intr-o cratita/oala in care sa incapa toata carnea incalzeste uleiul si untul si prajeste la foc mare carnea pe toate partile pana se aureste.
-
In felul asta se sigileaza toate sucurile in carne. Scoate carnea din oala si pune pe rand, amestecand cam 1 minut in fiecare: bacon, ceapa, telina, morcov, usturoi. Adauga vinul si lasa sa dea 2 clocote. Pune carnea inapoi si adauga rosiile, supa, dafinul si cimbrul.
-
Da un clocot, pune capacul , da focul foarte mic si fierbe asa cam 2 ore, sau pana ce carnea devine foarte moale. Daca la focul cel mai mic mancarea fierbe cu bulbuci in loc sa fiarba incetisor, poti pune oala in cuptor.
-
In timpul asta te poti da pe net sau, mai bine citesti o carte .Poti sa prepari si gremolata, amestecand toate ingredientele.Cand au trecut cele 2 ore prepara risotto cu sofran si serveste-l ca garnitura. Presara carnea cu gremolata si savureaza-ti creatia. (lingurita e pentru maduva)
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Comentarii:
Arat ff bine ,dar e cacmscumputaa!!