Petitchef

Oua umplute

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ouale se fierb in apa sarata, pentru vreo 25 de minute, pana consideram ca sunt tari.Se decojesc , se taie in doua, iar galbenusurile se pun separat.
  • Se face o maioneza dintr-un galbenus crud, 1 lingura mustar si 150 ml ulei.Galbenusurile se piseaza cu patrunjelul. Sunca se marunteste.
  • Maioneza ( din care se pastreaza aproximativ un sfert din cantitate pentru decor), galbenusurile fierte si sunca se amesteca, si se mai adauga sare si piper dupa gust.
  • Compozitia obtinuta se pune in jumatatile de albusuri.
    Se acopera cu maioneza.


Poze

Oua umplute
Oua umplute - poza 2
Oua umplute - poza 3
Oua umplute - poza 4
Oua umplute - poza 5
Oua umplute - poza 6
Oua umplute - poza 7
Oua umplute - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează