Petitchef

Paste ardelenesti

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se strecoara slanina ,afumatura se taie feliute mici si se prajeste pana se rumeneste.
  • Se adauga pastele peste afumatura ,apoi cascavalul,branza si se amesteca inca un minut pe foc.
  • Se serveste presarata cu parmezan si stropita din belsug cu smantana.


Poze

Paste ardelenesti
Paste ardelenesti - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciocnitul oualor de Paste Ciocnitul oualor de Paste 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste Vopsirea oualor de Paste Vopsirea oualor de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează