Petitchef

Paste cu branza si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Patele se fierb, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele punem putin oregano, piper si maslinele taiate felii. Branza topita si telemeaua se topesc impreuna in putin ulei.
  • Cand s-au topit adaugam usturoiul zddrobit, smantana iar in sosul obtinut adaugam ciupercile calite. Turnam sosul astfel obtinut peste paste si amestecam. La servire eu pun si putina smantana deasupra.


Poze

Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci - poza 2
Paste cu branza si ciuperci - poza 3
Paste cu branza si ciuperci - poza 4
Paste cu branza si ciuperci - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

29/03/2015

Rapid si gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează