Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Paste cu somon afumat si sos de smantana

(4.47/5 - 15 voturi)
1 comentariu


  • Paste cu somon afumat si sos de smantana
  • Paste cu somon afumat si sos de smantana, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- paste
- somon afumat
- 200 ml smantana de gatit
- 2 l-te capere
- coaja rasa de la o lamaie
- marar
- o ceapa mica

Preparare:

Etapa 1: Punem pastele la fiert in multa apa, cu nitica sare. A folosit Panzani, sunt f bune, nu se lipesc de loc.

Etapa 2: Ceapa o taiem marunt si o calim intr-o lingura de ulei, apoi adaugam caperele, coaja de lamaie, mararul si smantana si fierbem sosul pana ce se ingroasa.

Etapa 3: Somonul il taiem fasii subtiri.

Etapa 4: Se toarba sos peste pastele scurse, apoi se adauga fasiile de somon.


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Fetucini.

Postat 17/08/2014, 16:19 | am gătit această rețetă

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: