Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Paste cu somon afumat si sos de smantana

(4.47/5 - 15 voturi)
1 comentariu

  • Paste cu somon afumat si sos de smantana
  • Paste cu somon afumat si sos de smantana, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- paste
- somon afumat
- 200 ml smantana de gatit
- 2 l-te capere
- coaja rasa de la o lamaie
- marar
- o ceapa mica

Preparare:

Etapa 1: Punem pastele la fiert in multa apa, cu nitica sare. A folosit Panzani, sunt f bune, nu se lipesc de loc.

Etapa 2: Ceapa o taiem marunt si o calim intr-o lingura de ulei, apoi adaugam caperele, coaja de lamaie, mararul si smantana si fierbem sosul pana ce se ingroasa.

Etapa 3: Somonul il taiem fasii subtiri.

Etapa 4: Se toarba sos peste pastele scurse, apoi se adauga fasiile de somon.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Fetucini.

Postat 17/08/2014, 16:19 | am gătit această rețetă

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)