Paste cu somon afumat si sos de smantana

(4.51/5 - 41 voturi)
3 comentarii


  • Paste cu somon afumat si sos de smantana
  • Paste cu somon afumat si sos de smantana, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- paste
- somon afumat
- 200 ml smantana de gatit
- 2 l-te capere
- coaja rasa de la o lamaie
- marar
- o ceapa mica

Preparare:

Etapa 1: Punem pastele la fiert in multa apa, cu nitica sare. A folosit Panzani, sunt f bune, nu se lipesc de loc.

Etapa 2: Ceapa o taiem marunt si o calim intr-o lingura de ulei, apoi adaugam caperele, coaja de lamaie, mararul si smantana si fierbem sosul pana ce se ingroasa.

Etapa 3: Somonul il taiem fasii subtiri.

Etapa 4: Se toarba sos peste pastele scurse, apoi se adauga fasiile de somon.


Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 24/09/2016, 08:36

Un gust nou

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 22/09/2016, 11:52

Delicioasa

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/08/2014, 16:19

Fetucini.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale