Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Paste fainoase cu sos de brinza cu mucegai(gorgonzola)

(5.00/5 - 3 voturi)
1 comentariu

  • PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)
  • PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA), Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 10 porții
Timpul de preparare: 60 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 h, 30 m
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- ceva unt/ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 g smintina(Creme Fraiche)
- 100ml lapte
- 200/2500 g brinza cu mucegai
- sare,piper, nucsoara de muscat

Preparare:

Etapa 1: Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.

Etapa 2: Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.

Etapa 3: Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Cred cs este foarte delicioasa

Postat 04/05/2012, 13:40

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)