Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Paste fainoase cu sos de brinza cu mucegai(gorgonzola)

(5.00/5 - 3 voturi)

1 comentariu

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 10 porții
Timpul de preparare: 60 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 1 h, 30 m
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- ceva unt/ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 g smintina(Creme Fraiche)
- 100ml lapte
- 200/2500 g brinza cu mucegai
- sare,piper, nucsoara de muscat
Preparare:

Etapa 1: Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.

Etapa 2: Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.

Etapa 3: Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.




Printează pagina
De Laura S. (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Cred cs este foarte delicioasa



Rețete inrudite


Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tocanita de legume - usoara, de vara!

Tocanita de legume - usoara, de vara!
dezgustător
delicios