Petitchef

Paste penne cu kaizer

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun la fiert pastele penne pentru 7-8 minute. Intre timp se incinde uleiul de porumb, se adauga kaizerul taiat julien, ardeiul rosu si galben taiat in feliute subtiri si se amesteca.
  • Se prajeste cateva minute, pana ce kaizerul devine putin crocant. se retrage dupa foc si se adauga smantana si verdeata tocata. Se sareaza si pipereaza dupa gust, daca nu e suficient de sarata de la kaizer.
  • Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa, se limpezesc foarte putin cu apa rece ca sa nu se raceasca de tot si se adauga peste amestecul de kaizer, presarand si putin parmezan. Se servesc calde.


Poze

Paste penne cu kaizer
Paste penne cu kaizer - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 28/09/2010

F.buneeeee bravo...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste paccheri cu anghinare și bacon
Paste paccheri cu anghinare și bacon
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Vopsirea oualor de Paste Vopsirea oualor de Paste Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează