Petitchef

Păstrăv cu fenicul

Se recomanda ca macar de 2 ori pe saptamana sa consumam peste ;)

Felul principal
2 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Încălzim cuptorul la 190 grade C.
    Curățăm, spălăm și feliem cât mai subțiri cartofii.
    Tăiem partea verde de la fenicul și o păstrăm pentru a orna.
    Partea albă se taie rondele subțiri.
    Ungem un vas termorezistent cu 2 linguri ulei de măsline sau unt.
    Aranjăm feliile de cartofi și cele de fenicul.
    Condimentăm cu sare și piper și adăugăm în tavă frunza de dafin.
  • Turnăm vinul sec, acoperim cu folie de aluminiu sau capac și dăm la cuptor pentru 30 minute.
    Scoatem vasul din cuptor și îndepărtăm folia de aluminiu.
    Așezăm păstrăvul în tavă peste legume și îl stropim cu ulei de măsline sau îl ungem cu unt.
    Se dă la cuptor pentru 30 minute.
    Ornăm farfuria cu partea verde a feniculului.
    Se servește imediat cu felii de lămâie.
  • Poftă bună!


Poze

Păstrăv cu fenicul
Păstrăv cu fenicul - poza 2
Păstrăv cu fenicul - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează