Petitchef

Piept de curcan cu sos de rosii

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul se spala, se sterge si se taie cubulete mici. Ardeii si rosiile se taie in bucati mai mici dupa care se mixeaza pana devine o pasta. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
  • Se pune o tava la incins, se adauga putin ulei dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Adaugam pasta de rosii cu ardei si pieptul taiat.
  • Condimentam dupa preferinta si lasam sa scada bine. Se adauga si pasta de tomate 1-2 linguri. Cratita se da la cuptor si spre sfarsit se adauga patrunjel tocat. Mancarica se serveste cu orice garnitura.
  • A facut niste orez cu praf de curry. Am fiert o cana de apa in trei cantitati de supa impreuna cu o lingurita de curry.


Întrebări:




Comentarii:

eloiseghe, 01/09/2018

De-abia astept s-o prepar, imi pare f.buna, dupa gustul meu

(0) (0) Abuz
Lixandra, 30/08/2018

Eu as praji mai intai carnea putin , as scoate-o si as continua cu ceapa , usturoiul si restul dupa care as adauga-o continuind gatitul , este mult mai gustoasa asa .

(2) (0) Abuz
chris, 30/08/2018

O sa incerc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează