Petitchef

Piept de curcan picant cu orez si curry

Felul principal
4 porții
45 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe orezul in apa cu sare. Cand este gata, se lasa deoparte acoperit. Folosesc orez prefiert de la Kaufland ambalat in pungulite de 125g, iar acum a folosit doua pungi.
  • Carnea se spala, se curata de pielite si se taie felii, pe lat. Prazul se curata- eu n-am avut, asa ca am folosit o ceapa verde-se spala si se taie rondele.
    Ardeii se curata, se spala si se taie fasii.
  • Intr-o tigaie incinsa-wok, a mea se pune uleiul, apoi se pun legumele la calit, timp de 5 minute.
  • Se adauga si carnea, se presara curry si ardeiul iute- a pus o lingura mare de ardei iuti tocati in otet- se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute sa se innabuse.
  • Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga si supa si se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 10 minute.
  • Mancarea se serveste calda, pe pat de orez.

Rețete inrudite

YouTube

Ulei picant



Poze

Piept de curcan picant cu orez si curry
Piept de curcan picant cu orez si curry - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează