Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Piept de pui cu sos de ciuperci

(4.55/5 - 791 voturi)

83 comentarii

Piept de pui cu sos de ciuperciTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 40 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Ușor

Ingrediente:

4 buc de piept de pui,
100 gr ciuperci champignon,
3 linguri unt,
2 linguri faina,
250 ml lapte,
50 gr smantana,
sare,
piper.
Preparare:

Se preancalzeste grillul.
Se amesteca intr-un vas o lingura de unt topit cu sare si piper si se ung bucatile de piept de pui.
Se dau la cuptor pentru 10 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute.

In caz ca nu aveti la indemana un grill, se poate folosi si prajit pieptul de pui.

Se face sosul.
Se topesc 2 linguri de unt intr-o tigaie, se adauga ciupercile curatate si taiate feliute.
Se calesc pana se inmoaie.
Se presara faina si se toarna laptele si putina apa, amestecand continuu cu un tel, pana se leaga sosul.
Se adauga smantana.
Se potriveste de sare si piper.
Se serveste pieptul de pui cu sosul fierbinte.

Bon Appetit!



Imprimer cette page
de Elucubratiiculinare (Vizitează situl)





Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Reteta simplu de facut,rapid si delicioasa

5 / 5

Foarte bun!!

5 / 5

Super bun

5 / 5

Bun si simplu

| i cooked this recipe
... click aici pentru a vedea toate comentariile (83)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Prajitura cu frisca si capsuni a zeilor

Prajitura cu frisca si capsuni a zeilor
dezgustător
delicios