Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Piept de pui cu sos madeira

De Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
(3.00/5 - 1 vot)



Ingrediente:

- 1 lingura ulei floarea-soarelui,
- 600 g piept pui,
- 75 ml Madeira,
- 300 ml supa pui,
- 100 ml smantana frisca,
- 1 lingurita mustar Dijon.

Preparare:

Etapa 1: Pieptul de pui se taie in 4 fileuri. Se sareaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins. Se scoate si se tine deoparte la caldura.

Etapa 2: In aceeasi tigaie se pune Madeira si se lasa sa fiarba rapid pana se evapora la jumatate. Se adauga supa si se fierbe 4-5 minute. Se adauga frisca si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se pune si mustarul, se sareaza si se toarna sosul fierbinte peste fileurile de pui.

Etapa 3: Sos pentru curcan cu MadeiraPlacinta cu carne de caprioaraCaprioara cu sos de merisoareFicat de vitel cu ceapa caramelizataGasca cu sos dulce-acrisor de cireseCoq au Vin rapidPiept de pui cu arahideMini-carnaciori in aluat.

Etapa 4: Cannelloni cu vita si mielTocana de pui cu porumb dulceSupa-crema de sparanghelPlacintele cu carne de iepureTurnedou de vitaPulpe de pui cu mere caramelizateVitel cu portocale si cartof dulce.


Printează paginaAdaugă la favorite
De Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase


Punctează această reţetă:


Video sugerat


Wrap cu pui


Rețete inrudite


Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: