Petitchef

Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se spala si se curata, se taie rondele sau cuburi cum doriti,ceapa se curata se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline .
  • Se adauga o lingura de boia dulce, lingurita de pasta de gulas iute se invarte de cateva ori dupa care adaugam ciupercile punem apa si delicat lasam sa fiarba dar numai cat sa se inmoaie un pic.
  • Incercati sa fierbeti astfel in cat inainte sa stingeti focul sa lungiti tocanita cu un pic de apa ca ne trebuie sosul.
  • Carnea se spala si se curata se bate ca si pt snitele, se stropeste cu putin ulei, se pune sare si piper dupa care incepem sa umplem feliile de carne in mijloc asezam ciuperci rucolasi rozmarin
  • Peste punem rucola si cateva frunzulite de rozmarin dupa care rulam asezam pieptul astfel pregatit in tava speciala pt carne al steamerului,apoi in celelate doua tavi al steamerului asezam legumele punem apa in aparat asezam tavile una peste alta si dam drumul fixam aparatul la o ora.
  • Intre timp preparam sosul luam sosul ramas de la tocanita punem o lingura de mustar, 2 catei de usturoi pisat si il fierbem un pic pana se ingroasa.
    La servire peste feliile de carne se aseza 2 linguri de sos, se serveste cald cu brocoli, varza de bruxel si morcovi.


Poze

Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 2
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 3
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 4
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 5
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 6
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 7
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 8
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 9
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 10
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 11
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 12
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 13
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 14
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 15
Piept de pui umplut cu ciuperci, rucola si rozmarin cu garnitura de legume - poza 16

Întrebări:




Comentarii:

05/01/2014

Maine se executa !

(0) (0) Abuz
17/04/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează