Petitchef

Pilaf cu cascaval

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se calesc legumele in putin ulei apoi se adauga orezul,apa,sare,piper si se calesc bine la foc potrivit amestecand continu,cand apa a scazut se adauga cascavalul se amesteca bine apoi se stinge focul si se adauga patrunjel tocat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează